Full service business center Geuzenstaete is strategisch gelegen aan de entree van Brielle, direct zichtbaar vanaf de Groene Kruisweg. Geuzenstaete is goed bereikbaar met het openbaar (bus)vervoer. De bushalte bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Via de A15 en de N15 is Geuzenstaete prima aan te rijden met de auto vanuit de gehele regio Rijnmond. Parkeren kunt u in de eigen parkeergarage op basis van beschikbaarheid of gratis aan de openbare weg voor het gebouw.

Brielle
Achter de eeuwenoude stadsmuren bevindt zich een stadje met veel pittoreske gevels en een rijke historie.
Op 1 april 1572 werd Brielle door de Watergeuzen van de Spaanse landvoogd Alva bevrijd. Een historische daad, gezien het feit dat Brielle vanaf dat moment een zelfstandige gemeente werd. Tezelfdertijd werd de basis gelegd voor een zelfstandige republiek, in de negentiende eeuw voortgezet in het Koninkrijk der Nederlanden.
Ter herinnering aan deze gebeurtenis viert Brielle jaarlijks op 1 april feest.

Wonen en werken in Brielle
De cultuurhistorische ambiance van Brielle en het specifieke karakter van deze welvarende gemeente maakt de combinatie wonen en werken zeer aantrekkelijk. Er zijn veel mogelijkheden voor ontspanning, zoals watersport, recreëren in de duinen, op het strand of het bezoek aan musea. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor zich zakelijk in Brielle te vestigen, en zelfs er te gaan wonen.

ROUTEBESCHRIJVING
Route per auto
Vanaf de A15 neemt u afslag 12 richting Brielle, Hellevoetsluis. Vervolgens slaat u rechts af de Groene Kruisweg op, en volgt deze voor 1.9 km. Bij 2e rotonde slaat u linksaf (3 kwart rond) en vervolgens direct rechts. Geuzenstaete ligt na 200 meter aan de rechterkant, op de Krammer 8.

Route met openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam neemt u de metro richting Spijkenisse. Op Spijkenisse metro centrum neemt u bus 103 richting Rockanje. U stapt uit bij halte Nieuwland in Brielle, steekt de weg over en na 250 meter aan uw rechterhand ligt Geuzenstaete.

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren