Betaalbaar flexwerk kantoor voor starters en zzp’ers binnen handbereik

Full service business center Geuzenstaete in Brielle beschikt over een aantal flexibele professionele kantoorruimten tegen aantrekkelijke voorwaarden. Ideaal voor startende ondernemers en zzp’ers die de spreekwoordelijke zolderkamer zijn ontgroeid. Ondernemers hebben er een kantoor met een zakelijke uitstraling en kunnen gebruik maken van alle faciliteiten die Geuzenstaete biedt.

Veel startende ondernemers en zzp’ers verrichten hun werkzaamheden vanuit huis. Een slaapkamer, de zolder, de garage of een gedeelte van een kamer doet dan dienst als kantoor. Niet echt de ideale situatie om in een huiselijke omgeving je zakelijke relaties te ontvangen. Daarom is het huren van een spreekkamer of kantoor in Geuzenstaete zo aantrekkelijk, zakelijk en professioneel. Desgewenst kunnen ze gebruik maken van één van de vergaderruimten van het business center of diensten die door het secretariaat wordt geboden. En wat minstens zo belangrijk is voor zelfstandig opererende ondernemers: ze bevinden zich in Geuzenstaete onder andere ondernemers.

Voor elke ondernemer een passende oplossing

Geuzenstaete is zo ingericht dat elk aantal af te nemen vierkante meters bespreekbaar is. Groeit het bedrijf en is er op een later tijdstip meer ruimte nodig, dan is dat eenvoudig binnen Geuzenstaete te realiseren. Starters en zzp’ers krijgen maatwerk tegen een aangepast en daardoor aantrekkelijk tarief.

Professionele ondersteuning

Bij gebruik van een spreekkamer of dagkantoor wordt u professioneel ondersteund door één van onze medewerkers vanuit de receptie. Een kop koffie, het verzorgen van een lunch of het maken van een kopie, geen enkel probleem. Zelfs uw telefoon kunt u door onze medewerkers laten beantwoorden.

U kunt een dagkantoor of spreekkamer huren vanaf 1 uur, dag of dagdeel.
De huurprijs bedraagt € 12,50 voor het eerste uur en € 7,50 voor elk daarop volgend uur. U betaalt voor het gebruik, per heel uur. Reserveren is gewenst.

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren