Op 21 juni 2001 is Business Center Geuzenstaete officieel geopend voor ondernemers en het bedrijfsleven. Uniek was destijds het concept dat elke ondernemer zelf zijn huurtermijn kon bepalen. Toen vernieuwend, nu gebruikelijk in de huidige markt.

We leven inmiddels in een digitaal tijdperk, waar andere eisen worden gesteld aan huisvesting, flexibiliteit en faciliteiten. Zo zijn er nu dan ook flex- en deskwerkplekken, dagkantoren en spreekkamers op uurbasis beschikbaar, naast de Turnkey kantoren, die te huur zijn met een flexibel huurcontract vanaf 3 maanden. Daarbij zijn er diverse vergaderruimten beschikbaar per dagdeel en v.v. audiovisuele apparatuur, WiFi en geschikt vanaf 2 tot 50 personen.

Huurders en relaties van Geuzenstaete kunnen adhoc beschikken over extra (tijdelijke) kantoor- vergaderruimte of spreekkamer, met alle daarbij behorende en gewenste ondersteunende faciliteiten of diensten.

Laat u vrijblijvend informeren over onze dienstverlening, die u veel tijd en geld kunnen besparen! Geen omzet- Geen kosten.

Ook u bent als ondernemer van harte welkom in Geuzenstaete.

Waar ondernemers aan ondernemen toekomen.

 

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren