Openingstijden
De receptie en het secretariaat zijn geopend op maandag t/m vrijdag, van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op afspraak of tijdens vergaderingen/trainingen zal er ook na sluitingstijd altijd een receptiemedewerker aanwezig zijn om u van dienst te zijn.

In de hal van full service business center Geuzenstaete worden ondernemers en bezoekers van gevestigde bedrijven ontvangen door een receptiemedewerker. Zij worden aangemeld of eventueel doorverwezen naar de bedrijven. Alle toegangsdeuren naar de kantoren zijn alleen te openen met een zogenaamde cardkey. Deze wordt alleen aan huurders beschikbaar gesteld. Bezoekers dienen zich dan ook altijd te melden bij de receptie.

Indien gewenst zal de receptiemedewerker uw bezoek (gast) ontvangen met een drankje en doorverwijzen of begeleiden naar uw kantoor.

Parkeergarage:
U kunt uw bezoeker(s) gratis laten parkeren in de parkeergarage, op basis van beschikbaarheid. Tevens zijn er vrije parkeerplaatsen voor het gebouw en aan de openbare weg. Indien u een parkeerplaats voor uw bezoeker(s) in de garage wenst, dan kunt u dit vooraf aangeven bij de receptie.

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren