Comfortabel vergaderen in Brielle

Zoekt u een comfortabele locatie voor de ontvangst van uw zakenrelaties in een rustige en zakelijke ambiance, in de nabijheid van uw bedrijf, Brielle en/of het Rotterdamse havenindustrieel complex (Botlek-Europoort-Maasvlakte)?

Dan nodigen wij u van harte uit om kennis te komen maken met de vergadermogelijkheden en spreekkamers/dagkantoren in full service business center Geuzenstaete.

Full service business center Geuzenstaete

Wij staan in de zakelijke markt vooral bekend om het flexibel huren van schitterende kantoorruimten met veel ondersteunende faciliteiten. En wij kunnen u of uw bedrijf veel meer bieden:

  • Vergaderingen
  • Meetings
  • Congressen
  • Presentaties
  • Trainingen

Mogelijkheden binnen Geuzenstaete

Wij bieden uitstekende mogelijkheden van dagkantoor tot vergaderzaal, eventueel met catering of in combinatie met een event op Voorne-Putten. Daarbij beschikt Geuzenstaete over een eigen beveiligde parkeergarage, een Japanse daktuin en een royale representatieve ontvangstruimte met bemande receptie. Tevens bestaat de mogelijkheid om achteraf nog met elkaar een drankje te drinken in businesslounge 'de Beleving'.

 
Bij Geuzenstaete kunt u vertrouwen op de expertise van een professioneel team.
 

Meer informatie?

Wij zijn graag bereid om uw specifieke wensen in een persoonlijk gesprek en onder het genot van een drankje met u te bespreken. Wilt u de mogelijkheden persoonlijk komen bekijken? U bent van harte welkom in Full Service Business Center Geuzenstaete.

 

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren