• Spreekkamer-/dagkantoor, tot maximaal 4 personen
  • Geuzenkamer 1e verdieping, tot maximaal 8-10 personen
  • Alvazaal 1e verdieping, tot maximaal 24 personen
  • Geuzenzaal 2e verdieping, tot maximaal 50 personen

Algemeen:

Voor spreekkamers die langer in gebruik zijn dan gereserveerd wordt per heel uur € 7,50 extra in rekening gebracht.
Voor overige vergaderruimten is er een maximale uitloop van 30 minuten, zonder kosten. Na 30 minuten wordt telkens een volledig uurtarief in rekening gebracht.
Alle prijzen zijn inclusief (vergader)meubilair en/of gewenste opstelling en tenminste 1 flipover en gratis tafelwater. Exclusief audiovisuele apparatuur, catering en de daarover verschuldigde BTW.

10% Korting bij meervoudig gebruik en/of reserveringen in één maand met uitzondering van de spreekkamers- dagkantoren en de Geuzenkamer.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, zonder getekend reserveringsformulier.

 

Vergaderzalen

Geuzenzaal

Moderne vergader-/trainingsruimte met eigen sanitaire voorzieningen en bar. Voorzien van alle gewenste audiovisuele apparatuur en geluidinstallatie, WiFi. Rustig gelegen op de 2e verdieping, lift aanwezig, parkeergarage en Japanse daktuin.
Geschikt tot maximaal 50 personen in theateropstelling.

Alvazaal

Prettige en sfeervolle vergader-/trainingsruimte met veel daglicht en uitzicht. Voorzien van voldoende PC aansluitingen, WiFi, beamer en scherm. Gelegen op de 1e verdieping v.v. koffiecorner, toiletgroep en direct toegang tot de Japanse daktuin.
Geschikt voor maximaal 24 personen in diverse opstellingen.

Geuzenkamer

Traditionele directiekamer in prettige omgeving met uitzicht op de Japanse daktuin. Voorzien van een groot geïntregeerd plasmascherm met alle bijbehorende apparatuur met afstandbediening. Deze ruimte is gelegen op de 1e verdieping en tevens voorzien van minibar.
Uitstekend geschikt voor het houden van besloten presentaties tot maximaal 10 personen.

Dagkantoor- Spreekkamer

Deze modern ingerichte (stilte)kantoren zijn gelegen op de begane grond, nabij de centrale hal/ontvangstruimte. Deze kantoren zijn voorzien van een flipover;  gebruik van een digitaal presentatiescherm behoort tot de mogelijkheden. Deze ruimten zijn bijzonder geschikt om relaties in een zakelijke omgeving te ontvangen, met goede catering en facilitaire voorzieningen.
Geschikt voor maximaal 4 personen.

Tijdelijk huren,
flexibel ondernemen!

Geïnteresseerd? Bel 0181 - 47 04 44

Beschikbare kantoren

Bekijk ons direct beschikbare aanbod

Virtueel kantoor

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te voeren